Search
  • Sjamanmarianne

Sommersolverv -Nå snur solen!

De siste ukene har vi fått kjenne sydenvarme her hjemme i vestfold som vi ikke er vant til. Og for noen, inkludert megselv blir det i varmeste laget, kattene mine stikker til skogs og det gjør jammen jeg og. Nede ved stranda har det rett og slett vært for varmt for meg, men i skogen på mitt yndlingssted er det svalt og deilig. Sommersolverv handler mye om å feire livets goder. Frøene man sådde til vårjevndøgn er i full blomstring, og det er bare å fortsette å luke bort ugress, vanne spirene jevnlig og ha på rett gjødsling så man får det resultatet man er ute etter.

Her forleden dag måtte jeg bla tilbake i boka å se etter hva jeg egentlig sådde ut i vår. Hvordan står jeg nå i forhold til frøene jeg la ned ved vårjevndøgn? Har jeg tillatt å la blomstre de sidene ved meg som jeg ønsket? Eller sitter jeg fremdeles fast i vinteren? Mitt personlige tema for vårjevndøgn var å bli venner med våren. Litt merkelig syns du kanskje? Vel fra et sjamanistisk perspektiv gir det litt mer mening. Våren er for eksempel å sette en intensjon om morningen når man står opp, det er å legge en god plan før man setter i gang med prosjekter, eller tenke nøye gjennom før man invester i de store tingene, det er begynnelsen av et innpust, eller å tørre å prøve noe helt nytt.

Så hvordan ligger jeg an? Økonomisk sett har jeg faktisk spart opp en liten buffer, og det er mange år siden sist jeg hadde. Jeg har blitt flinkere til å innhente kvalifiserte råd i situasjoner som jeg er usikker i, det vil si at jeg henter råd fra noen som er eksperter på området, og i mindre grad lytter til nabokonen på hjørnet som har hørt om kusina til vennen til en bror at ditt og datt er lurt. så hvordan skal jeg feire sommersolverv? vel, etter en lang dag med Rainbow Reiki Wizard Seminar, skal jeg lage meg ei lita binderune og rusle inn i skogen med tromma mi. Det er regnvått i gresset og fra jeg var jentunge, fikk jeg vite at det bringer lykke. Kan hende det bare var for å lure meg ut når det regner, ikke vet jeg, men lufta er jo så mye klarere når det nettopp har regnet og da lukter det fantastisk i skogen.

Jeg skulle egentlig ha vært på seminar i tyskland, men pga Koronastengte grenser valgte arrangøren å holde det via web istedenfor. Vi fortsetter i morgen, og jeg gleder meg som en liten unge. Det er skikkelig kule healing teknikker vi lærer. Så er mitt tema for sommersolverv å fortsette å bli venner med våren, vi er liksom ikke helt bestevenner enda, men det kommer seg. Jeg kan jo ikke sitte på fanget til kong vinter i lotus stilling å meditere resten av livet heller, selv om det til tider er meget fristende. Vi mennesker er flokkdyr og vi har reinkarnert i dette livet som sjelefamilie. Så lenge jeg bare sitter her uten å se meg om etter flokken min, går jeg faktisk glipp av det livet ønsker å by meg.

Når det er sagt, har denne vinterperioden gjort meg skikkelig godt. Det er kun ved å tilbringe tid alene man finner ut hvem man virkelig er, og hva man står for. Men nuh min kjære, ut i skogen, ut å danse med blomster i håret og syng fra full hals. Som man roper i skogen får man svar, og når jeg synger med min vakreste sommerstemme, så vet jeg hvertfall hvordan fuglene responderer på det.

Jeg har fått forespørsler for når jeg vil starte med samlinger i skogen igjen, og det gleder mitt hjerte stort at noen faktisk savner de tingene som jeg setter så stor pris på. Jeg satser på å være på plass med trommesamlinger og andre samlinger igjen til høsten.


Ha en vakker sommersolvervfeiring der du er. -Spis en is ekstra, ta deg ei reke, dans, syng, le, gjør det som får hjertet ditt til å ville hoppe ut av hengslene og si ja til livet du også.


Sommerklemmer fra Ville- Vestskogen


41 views
 

Bjørnebærveien 10A, 3142 Vestskogen, Norway

+47 413 29 285

Subscribe Form

©2018 by Marianne Aase - sjaman, healer og medisinkvinne. Proudly created with Wix.com

  • Facebook