Search
  • Sjamanmarianne

De store indre seierne går ofte forbi i stillhet

- ”Dette kunne du virkelig ikke!”

En slengbemerkning fra en person om en oppgave jeg kunne ha utført opp-ned i blinde. Jeg ser på han og kjenner på min indre styrke og svarer: ” Vet du, det der tar jeg virkelig ikke til meg i det hele tatt, men det var leit at du hadde en ubehagelig opplevelse” Så spoler jeg litt tilbake, og ser pisken henge på veggen. Jeg tok den ikke ned å begynte å gjyve løs på megselv på grunn av en annens oppfatning av meg. For meg, en stor seier. Jeg fikk kritikk, skjønte at det ikke handlet om meg, ristet det bort og gikk videre. For en stund siden ville det ha sett helt annerledes ut, da ville pisken ha kommet ned fra hylla, og jeg ville ha bedt om forlatelse selv om jeg ikke visste hva som var gjort feil. Så ville jeg ha brukt mye energi på å være sur på person x, og jeg ville også ha fundert mye over hva jeg gjorde galt, og så prøve å igangsette tiltak for å forhindre at noe slikt skjer igjen. Prøve å strekke meg mot å bli et perfekt menneske som ikke gjør noen feil. Når man ikke takler å få kritikk, er det så lett å kompensere ved å prøve å bli perfekt, for når man er perfekt, da er det ingen som kan ta deg på noe.

I dag vet Jeg at jeg er et perfekt uperfekt menneske, og jeg må si at jeg er fascinert over min nye evne til å ta i mot kritikk på en mer konstruktiv måte. Det er i slike øyeblikk jeg kan se tilbake i dagboka mi, sammenligne meg med megselv og glede meg over at jeg har vokst noen cm på innsiden. Og det er noe jeg er stolt over. For meg er dette en stor seier, og jeg er glad den ikke gikk forbi i stillhet.


Hva er du stolt over i dag? virtuelle klemmer fra Marianne
60 views
 

Bjørnebærveien 10A, 3142 Vestskogen, Norway

+47 413 29 285

Subscribe Form

©2018 by Marianne Aase - sjaman, healer og medisinkvinne. Proudly created with Wix.com

  • Facebook